Adella Cake O’clock

царството на сладките изкушения!

Нашият Екип

Творци, художници, авантюристи и търсачи на онази щипка любов, която прави света по-хубав. :)

Ади

Мария Балканска

Сладкар

Завършва Средно специално художествено училище за приложни изкуства гр София - специалност Детски играчки и продължава своето образование НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" - специалност "Промишлени изкуства - Мода" В екипа ни от 2018 година Мария прави голяма част от десертите, които ви очакват на витрина, с голямо внимание и прецизност! Тя е нашето артистично бижу!

Adela Cake O’clock

Ако храната е удоволствие, десертът е нирвана!

Здравейте!
Ние сме Ади и Марти – творци, художници, авантюристи и търсачки на онази щипка любов, която прави света по-хубав. Вярваме, че тя трябва да се съдържа и в храната. И тази наша вяра ни накара да създадем Adela Cake O’clock – мястото, в което превъплътихме късче от нашия личен рай, за да можем да го споделяме.

Нашата идея
Сладкарството като изкуство, като любов, като начин да пресъздадем съвършенството, което мечтаем – ето така виждаме ние своята професия. Когато се открихме и разбрахме колко си приличаме, ние пожелахме да работим заедно и да пресътворим сходните си виждания. Пожелахме си уютно, красиво и спокойно местенце, където да създаваме съвършени симфонии от визия, вкус, текстура, качество… и любов, разбира се. Защото нищо в този свят не е истинско, ако не вложиш в него душа.
Така се появи концепцията за Adela Cake O’clock – място за пълна наслада от храната и радостна любов към живота.

Началото на Adela Cake O’clock
През 2017 година, водени от страстта си към изящния дизайн на вкусни десерти, ние решихме да вложим цялата си енергия и креативност, за да създадем нашето мечтано място. Искахме да предложим изцяло ново преживяване, в което сладкият вкус, перфектното качество и изпипаният детайл да се смесват в хармонична и поглъщаща пълнота.

Година по-късно отворихме първата си сладка локация в София с подкрепата на един уникален италиански ресторант и неговият шеф готвач, който повярва в нас.
През 2019 създадохме нашето кулинарно арт местенце в кв. „Лозенец“. Тук се грижим не само да създадем уютна атмосфера, но и да предлагаме различни видове солени и сладки изкушения, поръсени с онази същата щипка любов, която е толкова важна за нас.

Наслада, качество, отношение
Наслада, качество, отношение – това е нашето мото. Това е нашата вяра, изразена в три думи.

Ние вярваме, че голяма част от насладата от живота е в добрия вкус на храната. Вкусът има важно място някъде в сърцата ни и умее да създава усмивки, всеки път, независимо от всичко. Радостта, която виждаме по лицата ви, ни прави щастливи, но и ни дава сили да продължаваме да творим нови вкусове и да създаваме все повече и повече усмивки.

Ние вярваме, че вкусът и качеството трябва да вървят рамо до рамо в изящното изкуство на сладкарството. Затова не правим компромис със суровините, с които работим. Използваме продукти от доказани италиански и германски производители, белгийски шоколад и различни видове ядки. Избираме всичко с внимание към детайла и грижа за вас, нашите лични гости.

Удоволствието от работата ни измерваме с вашето щастие. С онези искри, която проблясват в очите ви, когато ви поднесем любимия ви десерт, изпипан до последния детайл. И с онази радост, с която споделяте нашите творения с любимите си хора.

Очакваме с нетърпение да се срещнем с усмивките ви!
А сега се връщаме в ухаещата ни кухня, за да продължим да творим сладостите на Adela Cake O’clock.

Искрено ваши,
Ади и Марти